donderdag 5 juli 2012

De roep van het moeras - Mindy Starns Clarck


Don't judge a book by it's cover! Dit boek bewijst dat de kaft niets zegt over de inhoud. Als het boek om de kaft laat liggen is dat zeker een gemis. Mindy Starns Clark schrijfster van onder andere 'Vroedvrouw van de Amish' en 'Schaduw van Lancaster Country' heeft zichzelf overtroffen met dit boek.

Miranda heeft geen herinneringen aan haar leven in louisiana. Met zes jaar is ze naar haar Tante in New York gegaan. Ze weet dat haar grootouders, die inmiddels overleden zijn, haar een groot landhuis hebben nagelaten dat ze krijgt op het moment dat de huismeester van het landhuis gestorven is.

Wanneer de huismeeser van het landhuis van haar grottouders op sterven ligt, vraagt hij miranda naar louisianna te komen. Maar de huismeester sterft voordat hij heeft kunnen zeggen wat hij tegen Miranda wilde zeggen. Door naar louisianna te gaan leert ze niet alleen familie leden kennen, er komen ook herinneringen naar boven waarvan ze niet wist dat die er waren. Deze herinneringen zijn een grote schok voor haar en brengen haar leven in gevaar, maar ook de taak die de huismeester haar heeft gegeven zorgt er voor dat sommige mensen haar liever dood dan levend zien.

Goed geschreven, het verhaal is spannend en intrigerend. Heerlijk voor op vakantie!


De roep van het moeras - Mindy Starns Clark
Bestel dit boek hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten