maandag 11 juni 2012

Vrije val - Kristen Heitzmann


Kristen Heitzmann heeft al heel wat titels op haar naam staan. Bij veel schrijvers zul je een bepaalde schrijfstijl en verhaal formule gaan herkennen als je meerdere boeken gelezen hebt. Bij Kristen Heitzmann is dat niet het geval. Het boek 'Sleutelkind' verschilt als dag en nacht van 'Erfenis van Rose' en 'Erfenis van Rose' is dan ook weer totaal anders als 'Ondeelbaar'.

Door een ongeluk krijgt Gentry een flinke klap op haar hoofd. Ze vergeet wie ze is, waar ze vandaan komt en wie er bij haar horen. Na een lange tocht door het bos langs de rivier komt ze uit eindelijk uitgeput terecht bij Monica en Cameron, een broer en zus die haar verzorgen en haar helpen zoeken naar haar identiteit. Terwijl Gentry's genegenheid voor Cameron groeit, groeit Cameron's achterdocht voor Gentry. Cameron blijft zich afvragen waarom ze niet naar de politie wil en waarom hij geen opsporingsbericht uit mag laten gaan. Bij toeval ontdekt Cameron de waarheid, maar de waarheid brengt meteen een heleboel gevaar met zich mee.

Het boek boeit van de eerste tot de laatste letter. De oplossingen van de problemen komen niet allemaal heel toevallig aan het eind in één keer samen, maar worden door het verhaal heen verweven en blijven verrassend.

Vrije val - Kristen Heitzmann
Bestel dit boek hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten