donderdag 29 december 2011

Onuitwisbaar

Kristen Heitzmann is een bekende schrijfster in Amerika waar ze al tientallen boeken heeft uitgebracht, in Nederland zijn inmiddels veertien boeken van haar hand verschenen. Kristen Heitzmann is een schrijfster, die de lezer elke keer weer op een andere manier weet te boeien, waardoor haar boeken sterk van elkaar verschillen.

Natalie woont nog geen dag in haar nieuwe dorp als het noodlot toeslaat en haar tweejarige neefje in het bos door een poema wordt gegrepen. Trevor, die in de buurt is, twijfelt geen moment, gaat achter de poema aan en slaagt erin om de kleine jongen te redden. Zijn heldhaftige reddingsactie trekt de aandacht van een bizarre aanbidder die Trevor wil aanzetten tot het redden van nog meer kinderen, door ze in gevaar te brengen.
Wanneer Natalie de aanbidder ontmoet probeert ze zijn gezicht te beeldhouwen om op die manier Trevor en de politie te helpen, maar de schok heeft het beeld geblokkeerd en de tijd begint te dringen.

Onuitwisbaar speelt zich af in hetzelfde dorp als ondeelbaar waardoor bepaalde karakters in allebei de verhalen voor komen. Toch zijn de boeken heel goed onafhankelijk van elkaar te lezen.

Onuitwisbaar en Ondeelbaar - Kristen Heitzmann
Bestel deze boeken hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten